10-01-2023

Onlangs zijn wij naar Villa Pardoes geweest om de cheque te overhandigen met het bedrag dat is gedoneerd op ons 25-jarig jubileumfeest. Potec heeft de donaties verdubbeld en vervolgens naar boven afgerond. Dit heeft geresulteerd in het fantastische bedrag van € 7.500,00! Een verblijf bij Villa Pardoes kost € 2.500,00 per gezin per week. Dit betekent dat 3 gezinnen een mooie vakantie kunnen beleven bij Villa Pardoes. Wij willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen heel erg bedanken! Ook willen wij Villa Pardoes bedanken voor de hartelijke ontvangst en de indrukwekkende rondleiding!

 

 07-11-2022

Afgelopen zaterdag bestond Potec 25 jaar! Een mijlpaal waar wij als familie enorm trots op zijn. Dit hadden wij niet kunnen bereiken zonder de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers en het vertrouwen van onze klanten en leveranciers. Bedankt hiervoor! We hebben ons jubileum gevierd met een leuke familiemiddag voor onze medewerkers en hun gezinnen en een geweldige feestavond. Ook hebben wij ter ere van ons jubileum een bedrijfsfilmpje laten maken. Dit willen we natuurlijk graag met jullie delen. Veel plezier met kijken!

 

03-04-2017
Publicatie in vaktijdschrift Installatie & Bouw
Onlangs hebben wij het project Frits Philips Lyceum-Mavo te Eindhoven aangenomen. Voor dit project realiseren wij de totaalinstallatie qua regeltechniek.
Lees meer