Potec B.V. voert al 25 jaar totaalprojecten uit op het gebied van meet- en regeltechniek, specifiek voor de klimaatbeheersing. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de utiliteitsbouw.

Ons motto is: Wij regelen het! Wij kunnen het totale traject op het gebied van regeltechniek en gebouwbeheersystemen voor u verzorgen en u op deze manier ontzorgen. Tevens zijn wij in staat om u al in de ontwerpfase van de werktuigbouwkundige installatie te adviseren en te ondersteunen.  We vertalen de projectgegevens naar een ontwerp, maken regelschema’s, verzorgen de regeltechnische bekabeling op locatie, bouwen regelpanelen, schrijven software, zorgen voor de inbedrijfstelling van de installatie en, indien gewenst, monitoren we de installatie. Ook voor het uitvoeren van service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht voor de traditionele regelinstallaties, maar zeker ook voor de duurzame installaties zoals bijv. warmte- en koudeopslag (WKO) met bronsystemen en alle installaties die daarmee samenhangen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij technisch prima onderlegd en denken graag met u mee. Onze instelling is dat we samen een project moeten opleveren en dus ook samen eventuele problemen oplossen. Samenwerken, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Kortom: Wij regelen het!